leaf

Boka din fotografering

En bild säger mer än 1000 ord. En bra bild säger mer än så!

Oavsett om du vill ha ett nytt familjeporträtt, gravidbilder, produktbilder till din e-handel eller miljöbilder från din verksamhet så är bra bilder viktigt. De ska finnas med dig ett helt liv eller stärka ditt varumärke. Vi tror på att din “känsla” ska synas i våra bilder. Vi förmedlar din story på ett äkta och fint sätt.

gravidfotograf_vara

PORTRÄTTFOTO

Det finns både stora och små stunder i livet som bör förevigas. Visst stannar våra minnen inom oss men det är nåt visst att ha familjeporträtt från när barnen var små. Eller stora. När magen växer så är det kul att göra en gravidfotografering och ha bilder att visa för den lilla familjemedlemmen senare i livet. 
 
Vi fotograferar gärna utomhus eller på en plats ni tycker om. Vi har ingen egen studio. Vid barnfotografering så finns möjlighet att låna rekvisita för fotograferingen. Vi utgår från Trollhättan.
 

Pris 3.500kr

 
Då ingår 1h fotografering samt 10st digitala bilder för både webb och utskrift som ni väljer själva ur ert personliga webbgalleri. Det går givetvis att köpa till fler bilder.

 

Klädval

Det absolut viktigaste att tänka på vid klädval är att du känner dig bekväm. Sånt märks på bilderna, trivs du i det du har på dig så kommer uttrycket bli mycket mer avslappnat och naturligt.

Om vi skulle ge några råd förutom det så hade det varit att välja kläder utan starka färger och prints. Detta beror ju helt och hållet på vilken känsla ni vill åt men färg och mönster tar mycket fokus från personen på bilden.

Vid familjefotograferingar och parporträtt så är det väldigt fint att matcha varandra färgmässigt. Det kan låta tråkigt men det gör väldigt mycket för bilden. Ingen tar överhand utan alla i bilden får uppmärksamhet.

asterisk

Tips

Vårt bästa tips – ha en bra dag då du ska fotas. Om du mår bra så får du en helt annan lyster i ögonen. Om livet känns stressigt och tungt så kommer det synas. Vi fångar dig där du är precis just nu.

Det är inte alltid det går att boka om sin fotografering om man har en dålig dag men försök att inte boka in för mycket på samma dag. Gör lite plats i kalendern både innan och efter fotograferingen om möjligt.

Om du har bokat in en familj eller barnfotografering så förbered barnen med mat i magen och se till att alla har fått vila lite innan. Då blir upplevelsen så mycket mer lustfylld och positiv även för rastlösa små barn.

asterisk

Bilder

Hur får du dina bilder, när får du dina bilder och vad gäller för användning av bilderna?

För en porträttfotografering så tar det ca 1-2 veckor efter fototillfället tills dess att bilderna är redo. När bilderna är redigerade och redo för leverans så laddas de upp i ett personligt webbgalleri som du får tillgång till. Där väljer du ut dina bilder som sedan levereras till dig via länk. Det är digitala bilder som levereras, för både webb och för utskrift. 

Du får använda bilderna fritt men de får inte ändras på något sätt. De får inte läggas filter på, de får inte göras svartvita eller på något sätt förvanskas. 

asterisk
love
wally-ig

FÖRETAG

Vi tycker det är jätteroligt att få fram känslan i er verksamhet genom våra bilder och att förmedla ert varumärke på ett snyggt och proffsigt sätt. Behöver ni bilder till er hemsida eller till sociala medier? Vi hjälper er!

Eftersom vi bedriver vår fotoverksamhet på vår fritid så görs alla fotograferingar utanför våra ordinarie arbetstider.

Hör gärna av er med era önskemål och för offert.

Asserlind har utfört arbeten hos oss med fantastisk fingertoppskänsla och överträffat förväntningarna varje gång.
De har fått oss att förstå vad vi vill ha och behöver utan att vi ens visste om det själva!
Atelier.42